Workshops en privéles particulieren

Workshops en privéles particulieren

Workshops en privéles particulieren


Heb jij een hond, kat of konijn? En wil je zelf aan de slag met de vachtverzorging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij pleiten voor een goede samenwerking tussen de eigenaar en de trimmer, want enkel zo kan je tot een goed resultaat komen. Eigenaren hebben soms de behoefte voor verschillende redenen om hun eigen huisdier te leren trimmen. 

Soms omdat het dier angstig is, soms omdat ze het zien als een versterking van de band met hun dier, soms omdat ze geen trimsalon in de buurt vinden, om financiële redenen ...Wie de vachtverzorging van zijn huisdier goed en correct verzorgt zal een blije vriend hebben. 


We hanteren een uurtarief van 50€/uur (inclusief BTW, met een minimum van 3 uur.

Afhankelijk van het ras en de grootte van de hond zal u wat langer of minder lang bezig zijn. Dit is 1 op 1 begeleiding dus alle aandacht gaat naar jouw en je hond. Je leert alles van A tot Z. Gebruik van ons materiaal zit inbegrepen in de prijs. Wie dit wil en maeriaal wil aankopen nadien kan dit via ons bestellen. 


De datum wordt in samenspraak vastgeled.
                         

                           Inschrijven of meer info vragen kan door te mailen naar


                                                trimopleiding@hotmail.com


                                       Lokatie troonstraat 32-38 te Oostende

                                                                                                (parkeergelegenheid voor de deur en tramhalte vlakbij)


Kwaliteitsvolle opleidingen


Flexibel en op eigen tempo


Perfecte mix theorie en praktijk


Praktijkgerichte opleidingenDe workshop was een zeer leerrijke en positieve ervaring. Audrey legde stap voor stap uit hoe ik mijn goldendoodle Ella op een vlotte wijze kan trimmen. Aan de hand van alle tips en trics kan ik nu zelf op een efficiënte wijze aan de slag. Bedankt Audrey voor je geduld en positieve bekrachtiging tijdens de workshop!Els Grimonprez

-De workshop heeft me heel veel bijgeleerd over het plukken van een ruwharige hond (Norfolk Terriër).

De lesgeefster heeft alles stap voor stap met veel geduld en heel gedetailleerd uitgelegd hoe ik mijn Norfolk moet plukken. 

Ik vond dit een zéér leerrijke en toffe ervaring. Ik apprecieer het enorm dat we ook na de workshop met vragen bij de lesgeefster terecht kunnen.

Bedankt!Christel  Vleminckx

-