Bijscholingen professionelen 

Bijscholingen professionelen

Beste Allemaal,


Een moeilijke beslissing drong zich op, dit zowel voor professionele als voor persoonlijke redenen.


Ik zou hier een hele uitleg kunnen geven over hoe ik tot deze beslissing ben gekomen, maar de mensen die mij goed kennen weten dat ik zo niet ben, dus hou ik het kort en krachtig want het eindresultaat blijft uiteindelijk hetzelfde en ik begrijp dat het voor velen een shock en teleurstelling zal zijn. Maar het kan niet anders.


De vachtdokter stopt met het organiseren van de basisopleiding en vervolgopleidingen hondentrimmen alsook met het organiseren van workshops voor professionelen en dit vanaf 2024.


Het luik voor de particulieren blijft bestaan en wordt ook verder uitgebreid en verbeterd. Ook vele trimmers volgden reeds één van deze workshops met hun eigen hond.


Het is een moeilijke beslissing geweest waar ik al een tijdje mee worstel net omdat de opleidingen zo succesvol bleken, en welke ondernemer stopt nu met iets wat succesvol is …. Heel wat elementen van verschillende aard hebben echter meegespeeld om tot deze beslissing te komen.


We ronden deze basisopleiding uiteraard nog volledig af en ook kunnen alle cursisten die reeds een opleiding hebben gevolgd blijvend terecht bij ons met hun vragen. Ook de geheime FB pagina blijft bestaan waar we ten gepaste tijde in de toekomst ook informatieve zaken zullen op blijven posten. Maar er komt geen vervolg bij ons. Er worden heel wat workshops overal in België georganiseerd waar trimmers zich kunnen bijscholen. En ondertussen zijn er ook enkele goede aanbieders van basisopleidingen in België.


Ik wil ook iedereen persoonlijk bedanken die mij steunde en geloofde in dit project. Doorverwijzingen kwamen vaak uit heel onverwachte hoek en dat deed deugd.


Momenteel zijn we in onderhandeling met een potentiële overnemer voor onze professionele opleidingen. Indien deze overname doorgaat dan zal dit ook hier zo snel mogelik bekend gemaakt worden.


Mochten er nog andere kandidaat overnemers zijn mogen deze zich bekend maken via een email.

trimopleiding@hotmail.com


Met spijt in het hart,

Audrey Boncquet

                      Inschrijven of meer info vragen kan door te mailen naar


                                                trimopleiding@hotmail.com

                                                             

                                                            0484/361548


                                       Lokatie troonstraat 32-38 te Oostende

                                                                                                (parkeergelegenheid voor de deur en tramhalte vlakbij)

Kwaliteitsvolle opleidingen


Flexibel en op eigen tempo


Perfecte mix theorie en praktijk


Praktijkgerichte opleidingen